Logo-GW
Al meer dan 53 jaar een begrip!

Activiteiten - Verbouw

Verbouw is altijd maatwerk tot in het detail. Soms is de wens een ruimte praktischer, beter en mooier in te delen, maar het kan ook uw wens zijn om een compleet andere functie aan de ruimte te geven. Is de keuken aan vervanging toe of wilt u de badkamer misschien van plek wisselen met een slaapkamer? De mogelijkheden zijn vaak breder dan u vooraf had bedacht had. Het team van Groen en Wit staat graag voor u klaar met een dienstverlening op maat, inclusief constructieadvies wanneer hier behoefte aan is.

Groen en Wit luistert graag naar uw ideeën. Weet u al precies wat u wilt? Dan bespreken we de mogelijkheden met u en gaan we met het ontwerp aan de slag. Bent u er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee! Samen komen we tot een ontwerp dat aan uw verwachtingen voldoet. Wij zijn pas tevreden wanneer u méér dan tevreden bent!

Een maatwerk ontwerp vraagt om de juiste vakmensen als het om de realisatie gaat. Ons ervaren team staat voor u klaar om de verbouwplannen om te zetten in werkelijkheid. Hierbij kunt u altijd rekenen op kwaliteit van het hoogste niveau.

Heeft u verbouwplannen of -ideeën en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

20161003_085536