Logo-GW
Al meer dan 53 jaar een begrip!

Activiteiten - Uitbreiding

Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om een woning uit te breiden. Welke mogelijkheden er precies zijn is afhankelijk van diverse factoren, zoals uiteraard de woning en de beschikbare ruimte. Wilt u meer ruimte creëren, beneden of misschien wel op zolder? Groen en Wit bekijkt graag de mogelijkheden voor uw specifieke woning. Wij leggen u de opties voor en denken met u mee. Wij werken met een hecht bouwteam en vaste onderaannemers. Daarnaast hebben wij een ervaren constructieadviseur in huis en werken we samen met een vaste huisarchitect.

Een uitbreiding is in de praktijk altijd maatwerk. Er is geen catalogus om een standaard uitbouw, opbouw of aanbouw uit te kiezen en te bestellen. In de praktijk is er altijd maar één oplossing die perfect bij uw woning past. Dat is de oplossing die tegemoetkomt aan al uw wensen, eisen en verwachtingen. Daar gaan we voor. Samen met u ontdekken we welke oplossing het best bij

u én de woning past.

Meer ruimte creëren kan door middel van uitbouw, opbouw of aanbouw, maar hier houden de mogelijkheden niet op. Soms is het juist een perfecte oplossing om een bijgebouw te realiseren op eigen terrein, bijvoorbeeld voor een kantoor of praktijk aan huis. Uiteraard bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen huisarchitect die tekeningen voor u kan verzorgen. Wij regelen alles, van ontwerp tot vergunning, dus het complete pakket.

Heeft u interesse in uitbreiding en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking.

20210319_133540_resized