Logo-GW
Al meer dan 53 jaar een begrip!

Activiteiten - Renovatie

Renovatie en onderhoud vormen samen een vakgebied dat zeer breed en veelzijdig is. Er komen relatief kleine klussen voor, zoals het voeren van onderhoud aan ramen, deuren en kozijnen, maar er zijn ook zeer grote projecten, zoals het volledig ‘strippen’ en compleet herbouwen van een woning of bedrijfspand. Groen en Wit biedt een A tot Z dienstverlening bij zowel kleine als grote projecten. Ieder project krijgt van ons maximale aandacht, zoals dat hoort.

Wilt u een verouderde woning laten strippen en herbouwen of wilt u een mutatiewoning volledig laten aanpassen? Ons team staat voor u klaar met een maatwerk service, gebaseerd op uw wensen en eisen. Ons team voert renovatiewerken uit in zowel onbewoonde als bewoonde huizen en bedrijfspanden. Binnen ons bouwteam vindt u ook een ervaren constructieadviseur, waardoor wij u altijd een zeer complete dienstverlening kunnen bieden.

Ook voor het voeren van professioneel onderhoud aan woningen en panden staan wij klaar met maatwerk dienstverlening. Ons klantenbestand bestaat voor het grootste deel uit particulieren, maar ook zakelijke partijen zijn bij ons welkom. Renovatie en onderhoud is altijd maatwerk en wij stemmen onze dienstverlening af op wat een woning of pand op dat moment nodig heeft, uiteraard met oog voor de toekomst. Wij werken dan ook niet met servicecontracten, maar bieden altijd de beste service op maat, op het juiste moment. Zo kunt u altijd rekenen op het beste!

Wilt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren of bent u benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

20180905_163503