Logo-GW
Al meer dan 53 jaar een begrip!

Activiteiten - Nieuwbouw

Nieuwbouw is een fantastische mogelijkheid om al uw eisen en wensen te verwerken in een uniek ontwerp dat bij u past. Wanneer we kijken naar nieuwbouw van een woninghuis of villa, dan kunnen we het totale proces opdelen in verschillende fases. Het start allemaal bij de aankoop van een kavel, waarna de ontwerpfase kan beginnen. Op het moment dat het definitieve ontwerp gereed is, komt het traject van de vergunningsaanvraag. Zodra de bouwvergunning is verleend gaat de bouwfase van start en als allerlaatste fase is uiteraard de oplevering van de woning, waarna u kunt genieten van uw nieuwe onderkomen. Het kopen van een kavel is natuurlijk helemaal aan u. Wij zijn graag betrokken bij de fases daarna van ontwerp tot oplevering.

Groen en Wit heeft een eigen constructieadviseur en een ervaren huisarchitect. Onze huisarchitect verzorgt de tekeningen voor de opdrachtgever en alles wordt geregeld, van ontwerp tot vergunning. U kunt van ons een compleet pakket verwachten. Ons eigen team wordt aangevuld met de kennis en kunde van vaste onderaannemers. In de ontwerpfase van nieuwbouw kunnen wij al een zeer complete service aanbieden. Natuurlijk maakt de huisarchitect graag 3D designs voor u, zodat u een goed beeld heeft van hoe het ontwerp er in real-life uitziet. Pas als alles tot in het detail helemaal naar tevredenheid is gaan we over in de bouwfase.

Wij werken met een hecht bouwteam met uitsluitend vakmensen die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Iedere professional heeft eigen kennis, ervaring en talent. Door deze factoren samen te voegen in een leuk team kunnen wij met trots staan voor de beste garanties. De bouwfase verloopt volgens een duidelijke planning en wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen, uiteraard wel met bouwhelm op.

Wanneer wij nieuwbouw opleveren, dan doen wij dit altijd met trots en plezier. Wij hebben ons dagelijks optimaal ingezet om naar dit mooie moment toe te werken: het ‘overhandigen’ van uw nieuwe woning. Dat is waar wij het voor doen.

Heeft u interesse in nieuwbouw en wilt u kunnen rekenen op een ervaren partner die een A tot Z dienstverlening kan aanbieden? Dan zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer informatie, advies of gewoon even aan tafel plaatsnemen om alles door te nemen? Neem dan contact met ons op.