Logo-GW
Al meer dan 53 jaar een begrip!

Acitiviteiten - Machinale houtbewerking

Groen en Wit is een allround bouwbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers op ons kunnen bouwen, op alle vlakken, zodat zij altijd kunnen profiteren van de voordelen van één aanspreekpunt. Daarom werken wij met een hecht bouwteam, met vaste onderaannemers en een eigen constructieadviseur. Daarnaast werken we nauw samen met een vaste huisarchitect, waardoor we echt een complete service aan kunnen bieden. Machinale houtbewerking hoort hier natuurlijk ook bij.

Wij hebben voor elk specialisme een eigen vakman. Ons team bestaat uit uitsluitend goed opgeleide, ervaren en gedreven vakmensen die zich dagelijks inzetten voor een maximale klanttevredenheid. Dit merkt u aan alles. Wilt u een keuken op maat laten maken, zodat deze echt perfect binnen de ruimte past én bij de rest van de woning? Wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u kasten, deuren of kozijnen op maat laten maken? Dat kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

 

Voor alle soorten machinale houtbewerking bent u bij Groen en Wit aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar met een professionele dienstverlening op maat. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, zodat we deze kunnen vertalen naar een perfect ontwerp en een nóg mooier eindresultaat.

Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u een persoonlijk advies op het gebied van machinale houtbewerking nodig? Neem dan gerust contact met ons op.