Logo-GW
Al meer dan 53 jaar een begrip!

Constructieadvies

Voor constructieadvies bent u zeker ook aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Groen en Wit. Wij hebben een eigen constructieadviseur in ons ervaren team en daar zijn we méér dan trots op!

Onze ervaren constructieadviseur biedt echt meerwaarde aan onze opdrachtgevers. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd om in elke situatie professioneel en eerlijk constructieadvies te bieden. Zo volgde zij een post HBO opleiding in Amsterdam, namelijk de opleiding Pro Education Allround Constructeur, en de opleiding Civiele Techniek (HTS) van InHolland. Dit alles wordt aangevuld met een flinke dosis ervaring en enthousiasme. Hierdoor kan onze constructieadviseur niet alleen de constructie uitrekenen, maar ook meer opties aanreiken, persoonlijk advies geven en meedenken met de opdrachtgever.

Ons bouwbedrijf weet zich goed te onderscheiden door een eigen constructieadviseur te hebben. Zij is een unieke spil binnen ons team en juist daarom is zij de juiste persoon om hier meer over te vertellen. Onze constructieadviseur, Vân Wit-Ha, vertelt daarom graag zelf iets meer over wat zij voor ons bedrijf én voor onze opdrachtgevers betekent.

Rekenen doe ik het liefst de hele dag. Daarom past mijn werk bij Groen en Wit zo goed bij mij. Elk werk is weer anders, iedere dag ziet er anders uit en vormt voor mij een nieuwe uitdaging waar ik graag mee aan de slag ga. Ik ben flexibel en ik schakel snel. Dát zijn de talenten die ervoor zorgen dat ik meerwaarde bied aan elke opdrachtgever.

Vân Wit-Ha
Constructeur / bouwkundig specialist